Herfstclinic… mooi weer!!

U bevindt zich hier:
/ Herfstclinic… mooi weer!!

Met Halloween in zicht, werd bij Moerse Boys de traditionele herfstclinic georganiseerd. De weersvoorspellingen waren niet al te best maar buienradar gaf goede hoop. Er werd geen regen meer verwacht tijdens de clinic. Nu is het weer niet altijd betrouwbaar maar deze keer klopte het als een bus. Het bleef droog en er was zelfs af en toe een zonnetje te bespeuren.

Op een gezellig Akkermolen waren weer diverse oefeningen klaargezet. Om 10.00 uur klonk het startsein. Fanatiek werden de oefeningen 1 voor 1 afgewerkt. Opvallend was dat de groep kinderen erg jong was. Het overgrote deel van de kinderen zit nog in groep ¬Ĺ. Dat is natuurlijk supergoed nieuws gezien het feit dat de clinic met name georganiseerd wordt voor onze toekomst.

Natuurlijk hoort er iets lekkers bij een clinic. In plaats van snoep had Albert Heijn gezorgd voor een gezonde snack. Albert Heijn; nogmaals dank voor die sponsoring. Richting 11.15 uur gingen we alweer naar het eind van de clinic. Het eindsignaal klonk en het veld werd klaargestoomd voor het afsluitende wedstrijdje tegen de spelbegeleiders. Natuurlijk ook een dankwoord richting die begeleiding. Het is mooi dat jongens en meisjes tijd vrij maken op zondagochtend om te helpen bij een activiteit voor de allerjongste jeugd. Super dat jullie dit willen doen en hopelijk tot een volgende keer.

Nagenoeg dezelfde woorden werden om 11.30 uur gericht naar alle deelnemers. Met een iets minder gezonde snack werd de clinic afgesloten. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben en natuurlijk zien we jullie graag een volgende keer weer terug op ons sportpark.

Verslag: Richard van Hoof / Foto’s: Anton Daamen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp