Herfstclinic (mede dankzij) weer geslaagd!

U bevindt zich hier:
/ Herfstclinic (mede dankzij) weer geslaagd!

Een week geleden vroeg de organisatie zich af… is er nog wel behoefte aan een voetbalclinic? Is het misschien tijd voor een andere invulling? Die gedachten waren nog maar koud uitgesproken of de aanmeldingen stroomden in groten getale binnen. Vanaf dat moment schakelde de werkgroep en gingen zij er alles aan doen om deze clinic weer zo goed mogelijk te organiseren.

De weersverwachtingen waren niet best maar toen het zondagochtend was en er heel af en toe een licht zonnetje te bespeuren was, werd de zin “als het maar droog is” veelvuldig gebruikt. En dat bleef het ook. De enige druppels die gedurende anderhalf uur vielen waren zweetdruppels van rennende, tikkende en voetballende kinderen. De activiteitencommissie zorgde ervoor dat die druppels werden aangevuld met een hapje en een drankje voor alle deelnemers. Vanzelfsprekend werden de toeschouwers niet vergeten.

We sloten de ochtend af met een traditie die altijd goed bevalt; een wedstrijdje tegen de spelbegeleiders. Deze begeleiders wonnen niet de wedstrijd van al die kleintjes maar wonnen wel hun hartjes. Wij willen de begeleiders daarom een groot compliment maken voor hun inzet tijdens deze clinic. MO15 en Dames 1… jullie waren fantastisch! Om 11.30u gingen we allemaal weer huiswaarts. Het was weer geslaagd en we konden gaan genieten van een heerlijke rustige (maar intussen wel regenachtige) zondag.

We hopen dat iedereen net zoveel heeft genoten als wij en we hopen jullie allemaal nog vaak te zien op onze velden. Tenslotte willen wij Aartsen Fruit nog bedanken voor de heerlijke gezonde traktatie tussendoor.

Verslag: Richard van Hoof / Foto’s: Marieke Cools

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp