Healthclub Better Bodies Zundert officieel “Fitpartner” van Moerse Boys

U bevindt zich hier:
/ Healthclub Better Bodies Zundert officieel “Fitpartner” van Moerse Boys

Dat de relatie tussen Healtclub Better Bodies Zundert en onze vereniging meer dan goed is is bij velen bekend. Al vele jaren Moerse Boys terugvallen op het fitness-centrum op het moment dat de weeromstandigheden trainen op de velden onmogelijk maken. Maar ook de samenwerking op het gebied van fysiotherapie met onze verzorger Ron, om de spelers zo snel en zo goed mogelijk weer fit te krijgen is al geruime tijd om door een ringetje te halen.

Afgelopen zondag werd voor de gewonnen wedstrijd tegen Longa’30 een contract ondertekend waardoor de samenwerking tussen Moerse Boys en Better Bodies naar een nog hoger plan wordt gebracht. Door deze intensivering van de samenwerking kan Healthclub Better Bodies vanaf komend seizoen met recht het exclusieve predicaat “Fitpartner” van onze club dragen.

Naast de intensiveren van de samenwerking op fysiotherapiegebied zal Better Bodies de trainers en leden van onze vereniging gaan informeren omtrent allerhanden onderwerpen. Een eerste aanzet daartoe is de onlangs gegeven presentatie “blessurepreventie” door Jochem Kennes aan de trainers van de oudste jeugdteams.

Daarnaast worden de trainingsmogelijkheden voor onze vereniging uitgebreid en kunnen ook de lagere teams gebruik maken van alternatieve trainingsmogelijkheden en krijgen de spelers van de heren- en damesselectie de mogelijkheid op om op de locatie van Better Bodies hun conditie en spierkracht op peil te houden.

Wij kijken er uit naar de verbeterde samenwerking met dit mooie Zundertse bedrijf en zijn er van overtuigd dat hier voor beide partijen een mooie winst te behalen is. Dat onderstreepte ons vlaggenschip om direct na de ondertekening 3 punten binnen te slepen.
Op naar een mooie, nog fittere toekomst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp