Hé scheids, waar ben je?

U bevindt zich hier:
/ Hé scheids, waar ben je?

Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij de vereniging helpen en ook nog eens sportief bezig zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op dit moment is ons scheidsrechterskorps te klein om alle wedstrijden standaard te voorzien van een scheidsrechter! Dit betekent dat veelal ouders zelf zullen moeten gaan fluiten of teams zelf een scheidsrechter moeten regelen.

Dit is te voorkomen als iedereen zijn schouders eronder zet. Als vereniging staan we klaar om elkaar te helpen. We zijn op zoek naar scheidsrechters voor onze junioren elftallen en senioren elftallen voor de zater- en zondagen. We zoeken jou voor de heren, dames, jongens en meisjes afdelingen.

Heb je interesse? Meld je aan bij onze scheidsrechtscoördinator John van Rijsbergen (dit kan telefonisch via 06-5055 3570 of via mail naar john.van.rijsbergen@hetnet.nl). Een wedstrijd begeleiden kan al vanaf 13 jaar. Alle scheidsrechters krijgen begeleiding vanuit de scheidsrechterscommissie. En wist je dat je als scheidsrechter een vergoeding ontvangt voor elke gefloten wedstrijd? Toch mooi meegenomen!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp