Geslaagden pupillenscheidsrechterscursus

U bevindt zich hier:
/ Geslaagden pupillenscheidsrechterscursus

Afgelopen week zijn er vier jeugdleden van Moerse Boys geslaagd voor de pupillenscheidsrechterscursus van de KNVB. De nieuwe bezitters van dit felbegeerde certificaat zijn: Lucas Huijskens, Lars van Hoof, Nick Buijnsters en Luuk van Doorn. Bij deze feliciteren wij hen met dit resultaat en we hopen dat ze in de toekomst nog vele plezierige wedstrijden mogen fluiten bij onze vereniging.

Moerse Boys is steeds op zoek naar nieuwe scheidsrechters, en niet alleen naar jeugdscheidsrechters maar ook naar seniorenscheidsrechters. Dus lijkt het jou leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden en wil je ook zo’n officieel KNVB-diploma behalen, dan ben je van harte welkom bij ons. Alle cursussen worden gegeven door een KNVB-docent en worden betaald door onze vereniging. Bovendien ontvang je voor iedere gefloten wedstrijd een leuke vergoeding!

Voor meer inlichtingen of aanmeldingen neem contact op met onze scheidsrechterscoördinator John van Rijsbergen (john.van.rijsbergen@hetnet.nl of 06-50553570).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp