Geslaagde slotact van gezellige Mini-Lockdown

U bevindt zich hier:
/ Geslaagde slotact van gezellige Mini-Lockdown

Vandaag was de afsluiting van de Mini-Lockdown-competitie voor de jongste jeugd van onze vereniging. De organisatie had alles bijtijds klaargezet en rond 9:50u kwamen de eerste spelers aan op het complex. Vaak waren ze voorzien van handschoenen en andere winterse kledingattributen. Echter het weer is ons al weken goed gezind want onder een heerlijk zonnetje en een aangename temperatuur werden de onderdelen afgewerkt. De spellen waren vandaag echt intensief en daarom verdwenen de handschoenen veelal in de broekzakken of werden aan de kant gegooid. De teambegeleiders zorgden er steeds voor dat alles iedere keer netjes meegenomen werd naar het volgende spel. Dat er voldoende animo is, konden we wel zien aan de opkomst. Erg fijn dat men zo massaal deelneemt aan dit soort activiteiten.

Omdat het de afsluiting was van de Mini-Lockdown, waren er een paar extraatjes geregeld om alles nog beter en gezelliger te laten verlopen. Zo waren we blij met het zien van een zeer vertrouwde omroeper. Hij zorgde ervoor dat we tijdig van onderdeel naar onderdeel gingen. Daarnaast was ook onze leeuw deze keer van de partij. Hij liet vol enthousiasme zien dat ook leeuwen beregoed kunnen voetballen. Om 11:00u werd de activiteit afgesloten middels het maken van een groepsfoto en het uitdelen van ranja en snoepjes (natuurlijk corona-proof).

De komende week plannen we een rustmoment in. Zo kunnen we allemaal de intocht van Sinterklaas zien. De week erna zal er voor de JO7 een onderling toernooitje worden geregeld. Over de weken daarna zeggen we nog niets. Er zijn plannen en ideeën genoeg maar dat laten we pas weten als we alles geregeld hebben.

Tenslotte willen we iedereen bedanken die de afgelopen weken geholpen hebben bij deze activiteit. We hebben genoten van het enthousiasme van de kinderen maar ook zeker van het fanatisme van de begeleiding. Tot snel weer!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp