Geslaagde afsluiting overige senioren: MB6 kroont zich tot grote winnaar

U bevindt zich hier:
/ Geslaagde afsluiting overige senioren: MB6 kroont zich tot grote winnaar

De overige seniorenelftallen van Moerse Boys hebben zondag een geslaagde afsluiter van het seizoen gehad. In de ochtend werd er een onderling toernooi gespeeld tussen de overige seniorenelftallen en de JO19-1. Na het toernooi was er een heerlijke lunch van de Holy Smoke van Roy Verdaesdonk. En uiteraard meer dan genoeg bier.

Het onderlinge toernooi, ofwel the Masters of Akkermolen, werd voor het tweede jaar georganiseerd. In de vroege ochtend arriveerden zo’n zeventig voetballers op Akkermolen om de strijd met elkaar aan te gaan. Aan het eind van de rit bleken de ervaren rotten van Moerse Boys 6 de besten. Zij versloegen Moerse Boys 5 in de finale met 2-0 en hadden dan ook het hoogste woord tijdens de barbecue nadien. Deze werd uitstekend verzorgd door Holy Smoke, met lekker vlees en salades van Slagerij Graumans. Het was goed toeven op het terras op Akkermolen.

In de middag werd door een deel van de overige senioren plaats genomen langs de lijn bij Moerse Boys 1, terwijl de rest het terras niet meer afkwam. Zij vonden het wel prima zo, in het stralende zonnetje. Geef ze eens ongelijk! Tot laat in de avond was gezelligheid troef op een volgepakt terras. Een geslaagde afsluiter dus. Volgend jaar zeker weer!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp