Fiets of wandel mee met ‘Moerse Boys de zomer door’!

U bevindt zich hier:
/ Fiets of wandel mee met ‘Moerse Boys de zomer door’!

‘Met Moerse Boys de zomer door’ gaat beginnen! Aanstaande zondag 26 juli gaat de zomeractiviteit van start. Zes zondagen achtereen worden er fiets- en wandelroutes georganiseerd voor het hele gezin. Korte en lange afstanden, tochten met en zonder puzzelopdrachten. Voor ieder wat wils.

‘Met Moerse Boys de zomer door’ is een initiatief van Moerse Boys. Doel van de zomeractiviteit is om de ontstane ‘Coronaleegte’ – want: geen Bloemencorso en voor velen geen vakantie in het buitenland – in de Zundertse agenda’s op te vullen. Iedereen mag meedoen en deelname is gratis. Moerse Boys hoopt hiermee iets terug te doen richting de Zundertse gemeenschap, die zo vaak – op welke manier dan
ook – klaar staat voor onze vereniging.

Routes en eremetaal
Aanstaande zondag 26 juli wordt het startschot van de zomeractiviteit gegeven. Daarna kunnen op zondag 2, 9, 16, 23 en 30 augustus de wandel- en fietsroutes worden afgelegd. Iedere zondag is er keuze uit vier wandeltochten en twee fietstochten. Start- en eindpunt van de routes is steeds sportpark Akkermolen.

1.       Oranje route = wandeltocht van ongeveer 5 km
2.       Witte route = wandeltocht van ongeveer 5 km
3.       Blauwe route = wandeltocht van ongeveer 12 km
4.       Groene route = wandeltocht van ongeveer 12 km
5.       Gele route = fietstocht van ongeveer 15 km
6.       Zwarte route = fietstocht van ongeveer 35 km

De routes 1, 2  en 5 zijn met name voor gezinnen met kleinere kinderen. Deze routes bevatten ook zoek- en puzzelopdrachten. Ook aan de zwarte route is een puzzelopdracht verbonden. Dit geldt dus niet voor de langere wandelroutes 3 en 4. Voor de kinderen is er heus eremetaal te behalen. Eén deelname levert hen een bronzen medaille op, twee deelnames resulteert in een zilveren plak en bij drie deelnames krijgen de kinderen een gouden medaille omgehangen.

Inschrijven
Wil jij dolgraag meedoen? Iedere zondag is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur mogelijkheid tot inschrijven in de kantine van Moerse Boys. Ook is er de mogelijkheid om je online aan te melden. Klik hier!

Wij hopen jou komende weken te begroeten bij ‘Met Moerse Boys de zomer door’!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp