Ballen

Moerse Boys Teambattle

Ook onze senioren verdienen een afsluiting van dit “verloren” seizoen. Aansluitend aan de Nationale VoetbalDag op 12 juni zijn de seniorenteams op zondag 13 juni welkom. Binnen de verruimde mogelijkheden is het mogelijk om gezamenlijk te sporten. Daarnaast mag de kantine weer open en zijn er ook mogelijkheden om elkaar te spreken op het terras. Aan met name dat laatste zijn we nog wel gehouden aan een maximaal aantal aanwezige personen.

Creatief als we zijn hebben we een activiteit bedacht waarop we samen kunnen sporten en samen kunnen zijn, binnen de mogelijkheden. DE MOERSE BOYS TEAM-BATTLE.

Verdeeld over de dag nemen teams het tegen elkaar op in een zeskamp-achtige activiteit. 2 teams per blok verdeeld over 5 blokken op de zondag. Na het sportblok kan iedereen uitblazen en bijkletsen in het terrasblok. Helaas komt aan dat terrasblok een einde als de volgende teams klaar zijn met sporten.

Binnenkort zal worden geloot welke team t direct tegen elkaar opnemen op welk tijdstip. Dus hou de socials goed in de gaten.

Het evenement is afgelopen.

Datum

13 juni 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Sportpark Akkermolen
Akkermolenweg 11, 4881 BL, Zundert
Categorie

Organisator

Activiteitencommissie Senioren
Email
acsenioren@moerseboys.nl
Powered by Modern Events Calendar