Eindelijk weer Hoofdklasse-voetbal op Akkermolen

U bevindt zich hier:
/ Eindelijk weer Hoofdklasse-voetbal op Akkermolen

Aanstaande zondag staat eindelijk weer een duel uit de Hoofdklasse op Sportpark Akkermolen op het programma. De laatste competitie-thuiswedstrijd van ons eerste dateert van 11 oktober 2020! Destijds werd het 2-2 tegen EHC/Heuts in de afgebroken competitie 2020-2021.

Zondag dus weer de wei in tegen UDI’19/CSU uit Uden. Met meer dan 1700 leden, waaronder ruim 350 vrijwilligers, behoren zij tot één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland. Daarnaast is deze vereniging al vele jaren te vinden in de Hoofdklasse. UDI’19/CSU begon deze competitie met twee overwinningen, waarna SV Meerssen afgelopen weekend hen de eerste nederlaag toebracht van dit prille seizoen. Maar met 6 punten uit 3 wedstrijden zijn zij dus beter uit de startblokken gekomen dan Moerse Boys, dat vorige week bij RKZVC haar eerste punt pakte.

Ongeveer een jaar geleden stonden deze twee ploegen ook tegenover elkaar op Akkermolen en wonnen de Udenaren verdiend met 2-0. Dus het belooft een pittig middagje te worden.

De aftrap wordt zondag verricht door onze pupil van de week Liv Hense van de JO11-2. Onze wedstrijdsponsors zijn Vezalux en Uitvaartverzorging Jack Mathijssen.

Wij hopen op veel support langs de lijn aanstaande zondag om onze mannen aan hun eerste driepunter van dit seizoen te helpen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp