Einde “verloren” seizoen nadert: Trainingen stoppen op 20 mei.

U bevindt zich hier:
/ Einde “verloren” seizoen nadert: Trainingen stoppen op 20 mei.

Het is alweer mei. Normaal gesproken de maand waarin de prijzen worden verdeeld. Maar we weten het allemaal…….., dit jaar geen prijzen, geen kampioenschappen en geen promotie. Ook geen laatste wedstrijd, geen frietjes, geen feestje.

Maar hoe eindigt dit seizoen dan? Het eindigt zonder dat het echt begonnen is, zonder dat het echt op gang gekomen is, zeker voor de senioren. De jeugd heeft onder begeleiding van hun trainers en leiders toch nog een voorjaar vol voetbal beleefd. Toch komt ook aan dat voorjaar vol voetbal een einde.

Laatste training 20 mei en geen RegioCup.

Om het komende seizoen te beschikken over goede velden op ons sportpark moeten alle natuurvelden binnenkort in het jaarlijkse onderhoud. Daardoor zijn deze velden niet meer beschikbaar. Daarom heeft het bestuur besloten om de trainingen in het algemeen te laten eindigen op 20 mei as.. Ook de deelname aan de RegioCup acht het bestuur niet meer mogelijk omdat simpelweg enkel het B veld beschikbaar is. Dat is te weinig om een wedstrijdprogramma voor alle teams te kunnen verzorgen. Moerse Boys zal de KNVB laten weten dat onze teams niet meer deelnemen aan de Regiocup.

Trainen in voorbereiding op toernooi.

Na de 20ste mei is het, op verzoek van de teams, mogelijk om trainingen te (blijven) verzorgen. Bijvoorbeeld in voorbereiding op een toernooi. Dit kun je met je coördinator afspreken.

Laten we het seizoen dan zomaar stilletjes voorbij gaan? Nee, dat hopen we niet. We hopen dit verloren seizoen toch nog samen af te kunnen sluiten. Hoe en wanneer? Daarover hopen we jullie zo snel mogelijk iets te kunnen laten weten. Maar als zo vaak is dat allemaal afhankelijk van hoe en wanneer er versoepelingen mogelijk zijn.

Hopelijk tot snel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp