Eerste keer in Oranje

U bevindt zich hier:
/ Eerste keer in Oranje

Afgelopen vrijdag konden we kijken naar het “grote” Oranje maar het hoogtepunt van het weekend was toch echt het “nieuwe kleine” Oranje.

Om 10.00u stonden er namelijk een achttal nieuwe talenten op ons veld klaar. Ze stonden gereed om een toernooitje voor het echie te gaan spelen. Cas, Kara, Sjuul, Indy, Lowie, Lars en Logan wilden dolgraag laten zien wat ze allemaal op die mini-pupillentrainingen hebben geleerd. Rens werd zo enthousiast van zijn grote broer dat hij ook besloot direct zijn voetbalschoenen aan te doen en mee te spelen.

Ze speelden een wedstrijdje tegen twee teams van UVV en tenslotte nog een keer tegen VV Zundert. Het publiek was talrijk aanwezig en genoot zichtbaar van al dat kleine grut wat in het veld stond. Om 11.00u was het weer afgelopen en kon men moe maar voldaan een heerlijke douche nemen. Het eerste toernooi was voorbij. We hopen jullie echter snel weer te zien. Misschien bij een mini-training maar we hopen ook dat er een aantal zo enthousiast geworden zijn dat ze volgend seizoen deel gaan uit maken van een nieuw JO7 team.

Iedereen bedankt voor de inzet en belangstelling maar ook vooral een dankjewel voor de twee leidsters van vandaag; Marlon en Lieke.

Verslag: Richard van Hoof

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp