Verenigingsactie bij Better Bodies: sporten met korting!

U bevindt zich hier:
/ Verenigingsactie bij Better Bodies: sporten met korting!

Echte sporters houden geen zomerstop! En dus pakt Better Bodies weer uit met een kortingsactie voor onze leden. De Zundertse sportschool – tevens een van de trouwe sponsors van Moerse Boys – zorgt ervoor dat je tegen een gereduceerd tarief fit kan worden voor het volgende seizoen, dat hopelijk weer van begin tot eind zal worden afgewerkt.

Maandenlang bleven de deuren van de sportschool gesloten, maar eindelijk mag er ook weer binnen gesport worden. Wacht dan ook niet langer en meld je gelijk aan bij Better Bodies voor de verenigingsactie, zodat je de hele zomer gebruik kan maken van de uitgebreide sportfaciliteiten. Fit worden? Fit blijven? Overtollige coronakilo’s eraf sporten? Die zwakke knie wat extra aandacht geven? Het kan allemaal. Better Bodies zorgt ervoor dat je straks weer topfit aan de aftrap van het nieuwe seizoen verschijnt.

Better Bodies biedt verschillende mogelijkheden: je kan kiezen voor een zomerabonnement van één, twee of drie maanden. En bevalt het? Dan blijf je toch gewoon lid! Tot snel, bij Better Bodies Zundert.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp