Duidelijke overwinning van JO15-1 tegen METO JO15-1

U bevindt zich hier:
/ Duidelijke overwinning van JO15-1 tegen METO JO15-1

Vandaag stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen METO JO15-1. Na het verlies van twee weken geleden tegen Unitas’30 moesten we knallen om deze wedstrijd te winnen om onze eerste 3 punten in deze competitie te pakken.

We begonnen de eerste helft overtuigend en het samenspel ging goed, maar de tegenstanders waren ook niet slecht bezig waardoor hun ook een paar kansen hadden die ze niet konden afmaken. In de 22ste minuut ontving Ionut de bal van Sebas en passte deze naar Regis die in de verre hoek over de doelman heen schoot waardoor we met 1-0 voor stonden. Het aanvalsspel bleef gedurende de eerste helft erg goed, waardoor we nog een aantal kansen creëerden. Er werd er echter geen gescoord waardoor we met 1-0 de rust ingingen.

De 2de helft begonnen we sterker dan de tegenstander en we kregen een corner na een grote kans. Nadat de scheidsrechter fluitte gaf Chiel een goeie voorzet op Jari die met een mooie sprong de bal binnen kopte. Na paar minuten, in de 46ste minuut, ontstond er een schitterende 1-2tje tussen Jari en Sebas waarna Sebas 1 op 1 kon komen met de keeper en daarmee de 3-0 maakte. Na een mooie actie in de 51ste minuut passte Regis de bal naar Jari en Jari schoot en scoorde een prachtig onderkant lat goal. Na het doelpunt van Jari creëerden we nog wat kansen die we helaas niet konden afmaken en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een mooie 4-0.

Wij zijn erg blij om onze eerste 3 punten in de 1e klasse te halen na een wedstrijd die door ons is gedomineerd. Nu gaan wij met een overwinning door naar de volgende wedstrijd op 22 april tegen Jeka JO15-3 waar we dan ook 3 punten willen halen.

Geschreven door: Ionut Gorban

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp