Dré van Laerhoven ook volgend seizoen trainer van Moerse Boys 2

U bevindt zich hier:
/ Dré van Laerhoven ook volgend seizoen trainer van Moerse Boys 2

In navolging van Osman Erbas blijft ook Dré van Laerhoven volgend seizoen op zijn post. De trainer van Moerse Boys 2 heeft met de Technische Commissie (TC) overeenstemming bereikt over een contractverlening van één seizoen. Beide partijen zijn content met de huidige gang van zaken.

Dré is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van ‘ut Twidde’, dat na elf wedstrijden plek acht bezet in de eerste klasse. Na een voortvarende competitiestart zakte het wat weg op de ranglijst, maar de geluiden vanuit de spelersgroep zijn positief. Zij willen unaniem door met de doorgewinterde oefenmeester en clubman, die op zijn beurt ook na dit seizoen door wil als trainer van het tweede elftal. Eén en één is twee.

De TC van Moerse Boys is blij dat Dré aan boord blijft. Zij stellen dat Dré er – samen met zijn leiders – in is geslaagd om na het teleurstellende seizoen 2022-2023 binnen een mum van tijd weer een hecht team te smeden. Ook de samenwerking met leiders Marco Naalden en Ed Huijbregts en vlagger Hans de Leeuw loopt gesmeerd. Zij hebben eveneens besloten om door te gaan bij ‘ut Twidde’. Een fijne constatering.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp