Dré van Laerhoven (67) nieuwe trainer Moerse Boys 2

U bevindt zich hier:
/ Dré van Laerhoven (67) nieuwe trainer Moerse Boys 2

Dré van Laerhoven is volgend seizoen de trainer van Moerse Boys 2. De technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep achten de 67-jarige oefenmeester de meest geschikte kandidaat voor de positie die na dit seizoen vrij komt. Met Dré komt er een doorgewinterde trainer met Moerse Boys-DNA voor de groep te staan.

Al van jongs af aan is Dré verbonden aan onze vereniging. Jarenlang was hij als voetballer actief in de hoofdmacht en zelfs op 67-jarige leeftijd trekt hij nog regelmatig het oranje shirt aan. Ook op het trainers-cv van Dré prijkt de naam Moerse Boys al. Hij was al eerder trainer van Moerse Boys 2 (voor het laatst in de periode 2011 – 2014) en trainde tevens diverse jeugdteams. Verder was hij in het verleden hoofdtrainer bij onder meer Chaam, DSE, RKVV Schijf en vv Zundert. Zijn laatste trainersklus was bij het tweede elftal van Schijf. Kortom: Dré kent het klappen van de zweep als geen ander.

Met Dré heeft Moerse Boys een opvolger gevonden voor Hans Feskens. Recent werd bekend dat de in Prinsenbeek woonachtige Hans na dit seizoen stopt op Akkermolen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp