Digitale collecte gehandicaptensport

U bevindt zich hier:
/ Digitale collecte gehandicaptensport

Moerse Boys gaat zich inzetten voor de gehandicaptensport en het eigen G-team middels de digitale collecte.

Door Covid-19 is het voor fonds gehandicaptensport en HandicapNL niet mogelijk om een huis aan huis collecte te verzorgen. Hierdoor lopen ze de inkomsten mis, die hard nodig zijn om activiteiten te organiseren. Vanuit deze collecte worden activiteiten georganiseerd ter stimulering van het sporten voor mensen met een handicap. Meer informatie kun je terugvinden op hun website https://www.fondsgehandicaptensport.nl

Wat is de reden dat Moerse Boys mee gaat doen aan deze digitale collecte?

Moerse Boys heeft het G-team waar op dit moment jongens met een lichamelijke, verstandelijke of psychische handicap in spelen. Ons G-team kan wel wat steun gebruiken, zeker nu ook zij al een jaar niet hebben kunnen sporten op ons sportpark. Het ledenaantal is op dit moment nog net voldoende, maar we zouden graag zien dat er meer jongens en meisjes van 16 jaar of ouder met een handicap bij Moerse Boys willen komen voetballen.

Hoe werkt de collecte?

Moerse Boys gaat dus deelnemen aan deze digitale collecte en heeft hiervoor een eigen link, waar mensen hun donatie kunnen doen. Deze digitale collecte loopt tot het einde van het jaar door. Wanneer u  uw donatie doet via onze eigen link dan gaat 50% van uw donatie naar Moerse Boys en 50% gaat naar fonds gehandicaptensport. U steunt dus met uw donatie de gehandicaptensport in het algemeen en ook Moerse Boys.

Wat doet Moerse Boys met de opbrengst van deze collecte?

Zoals aangegeven hebben we net voldoende leden om het G-team in competitieverband te laten voetballen. We hebben dus het doel om meer leden te werven voor ons G-team. Met het geld wat vrijkomt vanuit de collecte willen we een voetbal/spellenmiddag organiseren voor mensen met een handicap, zodat zij bekend worden met voetbal en Moerse Boys. Dit evenement zullen we in het voorjaar 2022 gaan organiseren.

Wilt u bijdragen aan de gehandicaptensport en het Moerse Boys evenement? Maak dan uw donatie via onderstaande link:

https://gehandicaptensport.digicollect.nl/v-v-moerse-boys

Met sportieve groet,

Vv Moerse Boys

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp