Dennis van Eekelen benoemd tot Verenigingsman van het Jaar 2021

U bevindt zich hier:
/ Dennis van Eekelen benoemd tot Verenigingsman van het Jaar 2021

Bijzonder verenigingsnieuws op deze dinsdagavond: Dennis van Eekelen is zojuist uitgeroepen tot Verenigingsman van het Jaar 2021. Vanavond werd Dennis thuis – in het bijzijn van zijn gezin – verrast door voorzitter Bas van den Bogaert, die hem het heugelijke nieuws bracht.

Teerfeest
Natuurlijk had de uitverkiezing een veel fraaier podium verdiend, maar helaas maakte de situatie dat niet mogelijk. Eigenlijk was het de bedoeling dat de vijftigjarige Dennis in december tijdens een drukbezocht teerfeest bij Café Den Hoek benoemd zou worden, volledig volgens traditie. Een staande ovatie was hem dan ongetwijfeld ten deel gevallen. Dik verdiend. Maar andermaal gooide Corona roet in het eten. Toch wilde het bestuur de eretitel en bijbehorende bokaal dolgraag uitreiken, als blijk van waardering voor de tomeloze inzet van Dennis.

Dennis is een graag gezien persoon op Akkermolen. Niet op de laatste plaats vanwege zijn immer vrolijke uitstraling. Met zijn enthousiasme en inzet is hij een drijvende kracht bij de werving van nieuwe jeugdleden. Bij jeugdactiviteiten als de voetbalclinic voor de allerjongsten, de Moerse Boys-voetbalschool en het E- en F-kamp is Dennis een kartrekker binnen de organisatie. De ledengroei die onze vereniging nog steeds doormaakt is dan ook zeker voor een deel op het conto van de immer vriendelijke Dennis te schrijven.

Zonen
Juist tijdens de afgelopen twee bizarre coronajaren was Dennis haast niet weg te slaan op de club. Vrijwel wekelijks bood hij de helpende hand bij activiteiten voor de allerjongsten. Niets was hem teveel. Daarnaast is hij ook nog jeugdleider van Moerse Boys JO17-1, waar jongste zoon Juul actief is. Oudere zonen Teun en Cas voetballen eveneens al jaren op Akkermolen. Zij waren zo’n vijftien jaar geleden de reden voor Dennis om zich richting Moerse Boys te begeven; zelf verdedigde hij nooit de oranje-witte kleuren.

Dat Dennis zich de laatste jaren zo fanatiek inzette voor onze club, verdient enorm veel waardering. Niet op de laatste plaats omdat hij in 2020 vreselijk bericht kreeg; Dennis bleek ongeneeslijk ziek. Maar zelfs dat weerhield hem niet om meermaals per week richting Akkermolen te trekken en de helpende hand te bieden bij allerlei activiteiten. Steeds is hij weer bij Moerse Boys. Steeds weer met die vriendelijke lach. Ook bij wedstrijden van het vlaggenschip overigens, samen met zijn vrienden van Vakkie Old. Supporteren, ouwehoeren en een pilsje drinken. Niets mooier dan dat.

Dennis, namens de gehele vereniging Moerse Boys van harte gefeliciteerd met deze eretitel. Een digitale, staande ovatie voor al jouw vrijwilligerswerk. Het komt je meer dan toe!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp