DELTAE Innovation Solutions steekt MB7 in het nieuw

U bevindt zich hier:
/ DELTAE Innovation Solutions steekt MB7 in het nieuw

Moerse Boys 7 – ofwel Moerse Boys Zaterdag 2 – loopt er sinds een poosje weer fraai bij. Zij kregen nieuwe shirts gesponsord door DELTAE Innovation Solutions, het Zundertse bedrijf van Tijmen Dekkers. De jonge, innovatieve ondernemer is zelf ook als speler bij het zevende elftal actief. Trots poseerden zijn ploeggenoten voor de camera in hun gloednieuwe outfit.

Dat het ondernemersbloed door de aderen van Tijmen giert, blijkt uit het feit dat hij al op jonge leeftijd zijn onderneming oprichtte. Met DELTAE tracht hij de meest complexe vraagstukken op het gebied van water op te lossen. DELTAE maakt ontwerpen voor waterbeheer (stedelijk water, riolering, oppervlaktewater), de openbare ruimte (infrastructureel ontwerp, parken, klimaatadaptatie) en waterzuivering (nieuwe sanitatie, afvalwaterketen, decentraal zuiveren, ontzilting).

Moerse Boys, in het bijzonder de mannen van het zevende, is Tijmen bijzonder dankbaar voor de sponsoring. Opdat er veel successen geboekt mogen worden in het nieuwe tenue!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp