De JO15-1 gaat met vertrouwen het nieuwe seizoen in

U bevindt zich hier:
/ De JO15-1 gaat met vertrouwen het nieuwe seizoen in

Deze zaterdag stond een oefenwedstrijd tegen Bavel JO15-2 op het programma, deze ploeg was gedegradeerd van de 1ste klasse naar de 2de klasse, dus daarom konden wij mooi laten zien dat wij wel in de 1ste klasse thuishoren.

We begonnen de wedstrijd fel en we wonnen veel duels, en dan ook in de 11de minuut beloonden we onszelf met een onderschepping van Regis die goed op komt dribbelen langs de rechterzijlijn, Regis geeft de bal goed voor en Jorg weet hem via een tegenstander de goal in te krijgen. In de 24ste minuut hadden we een mooie aanval opgezet waarbij Jorg met een mooie bal Nikola aanspeelt, Nikola gaat de combinatie aan met Thijs en Thijs kapt de bal naar z’n linker en schiet met een heel mooi afstandsschot recht in de kruising. In de 33ste minuut had Tobias een ingooi langs de zijlijn, de verdedigers van Bavel waren even niet scherp, want Tobias kon zo de bal over de laatste linie heen gooien waar Thijs de bal oppikte en de 1 op 1 koelbloedig afwerkte.

We konden met een goed gevoel de rust in, wij waren degene die domineerde en we lieten Bavel niet in hun spel komen. Na een kleine bespreking konden we aan de tweede helft beginnen, op jacht naar nog meer doelpunten.

Toen de rust afgelopen was gingen we op dezelfde manier verder als hoe we de eerste helft begonnen, fel en gefocust. In de 39ste minuut ging de bal naar Jorg die een mooie crosspass naar Thijs die diep liep, toen schoot Thijs de bal er met veel overtuiging in. In de 43ste minuut werd Twan aangespeeld en Twan draaide technisch weg bij zijn tegenstander en gaf een steekpass naar Nikola die hem koelbloedig afwerkte. In de 66ste minuut hadden we weer een gevaarlijke aanval de bal ging naar Senna, Senna tikte de bal fraai met zijn buitenkant naar Nikola die wederom koelbloedig was in de 1 op 1.

Met een terechte en overtuigende overwinning kunnen we met vertrouwen naar volgende week. Dan staat Seolto JO15-1 op het programma en gaan we natuurlijk die eerste drie punten pakken en gaan we goed van start in de competitie.

 

Geschreven door: Tycho Vriends

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp