De Alleskunner

U bevindt zich hier:
/ De Alleskunner

De winterstop is voorbij en gelukkig rolt de bal weer. Ondertussen is er weer een week getraind en daarbij is de nodige progressie geboekt. Het balgevoel is weer hervonden, de conditie weer wat opgebouwd en de eerste goals zijn weer gescoord. Dat is maar goed ook, want deze zaterdag stond er weer een speciale activiteit op de planning voor Moerse Boys MO17.

Ditmaal werd er gezocht naar de “Alleskunner”. Ieder team heeft wel iemand die van alle markten thuis is en waar je altijd op kunt vertrouwen. Natuurlijk is iedereen bij de MO17 een alleskunner, maar wie is dan toch echt de top-top-beste-nummer-één “Alleskunner”? Om 13:00 uur stonden Loes, Jess, Kim, Liz, Hannah, Gaby, Maud, Bloem, Quinty, Suze en Minke klaar om de strijd aan te gaan.

Om de Alleskunner te vinden, werden er 10 spellen gespeeld, waarbij de nummer laatst steeds afviel. Mocht er een gelijk stand zijn na een oefening, dan zouden penalty’s de doorslag geven. Na 10 rondes bleef dus één iemand over en zou de winnaar bekend zijn. De oefeningen bestonden uit wat technische oefeningen zoals hooghouden, goed richten, de juiste snelheid aan de bal geven en de bal terug in de handen kaatsen. Het afschermen van de bal was was vooral een fysieke opdracht waarbij het duel niet geschuwd werd. Ook de conditie werd uiteraard getest door sprintoefeningen met en zonder bal en ook het planken kon niet achterwege blijven. De Grande Finale was natuurlijk een partijtje, waarbij de finalisten de teams kozen.

Bij aanvang kreeg iedereen een blauw hesje aan. De afvaller moest deze inleveren na de opdracht. Dit ging dan onder een daverend applaus voor de inzet van de medekandidaten. Uiteindelijk werd de groep met blauwe hesjes steeds kleiner en de strijd werd steeds spannender. Jess en Quinty hadden na een spannende strijd de finale bereikt. Quinty won deze door met 7-5 het team van Jess te verslaan. De “Alleskunner” was zo gevonden!

Quinty mocht de welverdiende fles kinderchampagne niet veel later in ontvangst nemen, om deze niet veel later uit haar handen te laten vallen bij het opruimen van de spullen. Tja, dat kan de beste overkomen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp