De afsluiting van onze mini pupillen

U bevindt zich hier:
/ De afsluiting van onze mini pupillen

Na een hele poos wachten was het op vrijdag 3 juli zo ver. Het voetbaljaar van de mini pupillen werd afgerond bij het aardbeienterras in Rijsbergen. Door de corona-crisis was het een heel bijzonder jaar. Veel te weinig gevoetbald en ontzettend veel dingen konden niet doorgaan maar het glas is toch echt halfvol als je kijkt naar de statistieken van de mini-pupillen. In augustus zijn we gestart met een 18-tal spelers. Dat aantal liep snel op en in december bleek er ook nog eens genoeg animo te zijn om een nieuw jo7 team te formeren. Na de winterstop kennen we het verhaal van het voetbaljaar allemaal wel.

Gelukkig is er op een bepaald moment wel weer besloten dat we mochten gaan trainen. Dat bleek een schot in de roos. Tijdens de training in de coronatijd waren er meestal rond de 40 mini pupillen. Dat was een enorm aantal en die moesten dan ook nog eens zinvol bezig worden gehouden middels een aantrekkelijke training. Dat dit lukte, bleek wel…. Vol enthousiasme brachten de kinderen iedere week weer vriendjes en vriendinnetjes mee. Een groot compliment natuurlijk ook voor de extra trainers (Rob, Marc, Judith en Stefan) die tijdens de coronatijd de training mede verzorgden. Nu het seizoen echt voorbij is, zijn de neuzen al weer gericht op het volgende seizoen. Ruim 20 mini-pupillen gaan over naar de jo7. Zij gaan iedere week hun voetbalkunsten laten zien en aantonen dat voetbalplezier toch echt het allerbelangrijkste is van ons meest geliefde spelletje.

Tenslotte… we hebben ze nog niet genoemd maar zij zijn toch echt de motor achter het succes van de mini-pupillen; we bedoelen dan natuurlijk de trainers Marianne, Harry, Hans, Bo en Jess. Een hele dikke pluim voor jullie en bedankt voor het afgelopen seizoen.

We wensen iedereen een fijne vakantie en tot het volgende seizoen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp