Dames 1 geconcentreerd langs DVO’60

U bevindt zich hier:
/ Dames 1 geconcentreerd langs DVO’60

Moerse Boys Dames 1 is er in geslaagd om de knappe overwinning op Blauw-Wit een passend vervolg te geven. In de thuiswedstrijd tegen DVO’60 werd het eigenlijk nooit echt spannend en schreef De Moer terecht drie punten bij.

Om vijf over tien word er afgetrapt op Sportpark Akkermolen en onder leiding van de voortreffelijke scheidsrechter gaan beide ploegen aanvallend van start. Toch is het de thuisploeg die al snel het heft in handen neemt en de prima start van de tweede seizoenshelft een passend vervolg geeft. Fleur maakt haar rentree in het elftal na maanden afwezigheid, en doet dit onder de lat. Veel krijgt ze niet te doen, maar positief is haar terugkeer in de selectie natuurlijk absoluut. Aan de andere kant moet de sluitpost na een klein kwartiertje wel de bal uit het net vissen, want het is Lotte die haar seizoenstotaal opschroeft en de 1-0 op het scorebord brengt.

Terwijl Barry de fluit overneemt van Olav gaat Moerse Boys verder met waar het mee bezig was. Het elftal staat prima en voert haar taken geconcentreerd uit. Dit levert na een half uur spelen binnen 8 minuten de 2-0 en de 3-0 op. Beide keren is het Ellis die maar weer eens laat zien waarom ze zo belangrijk is voor het elftal. Voetballend een perfect aanspeelpunt en alert als een echte spits want beide goals kunnen in de categorie “spitsengoaltjes” ingedeeld worden. Ruud van Nistelrooij zou jaloers zijn. Dat het echter geen 4-0 staat bij rust mag een klein wonder heten. Lotte zal waarschijnlijk geen makkelijkere kans meer krijgen dit seizoen, maar het vizier staat voor een leeg doel op een metertje of 10 afstand niet op scherp.

“Ik had niet gedacht dat me dit ooit zou overkomen” sprak de spits in de rust uit. Patrick is echter onverbiddelijk en haalt haar uit het elftal voor Sarah, die met haar eerste balcontact direct een panna uitdeelt en verder een prima wedstrijd speelt. Toch is het in de tweede helft wat minder genieten voor de supporters van Moerse Boys Dames 1. Moerse Boys blijft geconcentreerd en geeft weinig tot niets weg, DVO’60 vecht voor wat het waard is en maakt het De Moer daardoor lastig om de score verder uit te breiden.

Nog één keer mogen de handen op elkaar als Vera alert is en met een boogbal de keepster verschalkt en daarmee de 4-0 eindstand noteert. De thuisploeg blijft probleemloos overeind in het restant van de wedstrijd en speelt een degelijke wedstrijd.

Komende zondag staat er een pittige uitwedstrijd op het programma. Vivoo is vol in race voor de tweede periode met 3 winstpartijen en een doelsaldo van 11 voor en 0 tegen, Moerse Boys zit in de flow en zal deze tweede periode natuurlijk zelf binnen willen halen. De belangen zijn groot en de spanning stijgt. Aanvang 12:00 uur in Huijbergen, alle support is welkom!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp