Dag 2 van de Meidendagen is wederom een succes.

U bevindt zich hier:
/ Dag 2 van de Meidendagen is wederom een succes.

Zaterdag 8 mei was het tijd voor de tweede dag van de Moerse Boys Meidendagen. Waar het om 13:00 uur nog regende met weinig uitzicht op beter, stond er om 13:30 een enthousiaste groep meiden klaar om lekker te gaan voetballen. 60 Meiden, jong en oud, trotseerden de regen en lieten de zon schijnen op sportpark de Akkermolen.

Net als vorige week kwam er weer van alles voorbij in het programma van deze dag. Een parcours moest zo snel mogelijk, en zonder valsspelen uiteraard, worden afgelegd. De loopladdertjes en boter-kaas-eieren kwamen aan bod. Ook een partijtje kon uiteraard niet uitblijven. Tenslotte was er nog een afwerk onderdeel. Ellen, keepster van Dames 1, werd goed getest door al het aanwezige talent.

Na deze 4 onderdelen was het weer tijd voor een eindpartij; 60 bloedfanatieke meiden tegen de helpende dames. De exacte uitslag moeten we u schuldig blijven, maar het was een genot om naar te kijken.

Om 15:00 was ook dag 2 van de Meidendagen voorbij. Twee zaterdagen was er een ontzettend mooie opkomst en was het plezier groot. Hup Moerse Girls!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp