Corona maatregelen kantine Moerse Boys

U bevindt zich hier:
/ Corona maatregelen kantine Moerse Boys

Vanaf zaterdag 25 september gaan de nieuwe corona maatregelen in, wat betekent dat er nieuwe regels gelden voor het gebruik van de kantine. Moerse Boys zal ook deze regels gaan handhaven en hier de kantine op inrichten.

Vanaf aanstaand weekend kunt u de kantine betreden om hier uw eten of drinken te bestellen en af te halen of gebruik te maken van het toilet. Hiervoor is een zone ingericht die afgebakend is met geel/zwarte tape. Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen nuttig deze dan zoveel mogelijk op het terras (overdekt en niet-overdekt). Mocht u toch liever in de kantine willen zitten laat dan uw QR-code scannen aan de bar, hierna kunt u plaatsnemen aan een tafel.

Bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal zal de QR code check aan de poort plaatsvinden. Wanneer u een geldige QR code kunt tonen dan krijgt u een polsbandje welke toegang geeft tot de kantine. Heeft u geen QR code dan kunt u het sportpark betreden en gebruik maken van het terras.

Moerse Boys vraagt om uw begrip en medewerking, we zullen het samen moeten doen zodat we snel van deze maatregelen af zijn.

Bestuur Moerse Boys

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp