Cafetaria ’t Vrouwke voorziet Moerse Boys 9 van nieuwe broeken

U bevindt zich hier:
/ Cafetaria ’t Vrouwke voorziet Moerse Boys 9 van nieuwe broeken

Cafetaria ’t Vrouwke heeft Moerse Boys 9 recent voorzien van nieuwe voetbalbroekjes. Eigenaar Corné Havermans is al sinds jaar en dag betrokken bij Moerse Boys en was tevens al als sponsor aan de club verbonden. Met de gloednieuwe, hagelwitte voetbalbroekjes breidt hij zijn sponsoring uit. Daarvoor is Moerse Boys, in het bijzonder Ut Zaoterdag, hem zeer erkentelijk.

Dat Corné ervoor kiest om de voetbalbroeken van het negende elftal te sponsoren is – neutraal bezien – geen vreemde keuze. Want wat is nu een beter uithangbord dan de stevige, goed gevormde bilpartijen van de spelers van Moerse Boys 9? Voldoende ruimte voor een sponsoruiting in ieder geval. Daar maakt Corné nu gretig gebruik van. Dat de spelers van Ut Zaoterdag niet vies zijn van een bord friet, zal ook niet tot gefronste wenkbrauwen leiden.

Om de dankbaarheid aan Corné te tonen ging de voltallige Moerse Boys 9-selectie onlangs langs bij Cafetaria ’t Vrouwke om het concept High Frieten uit te proberen. En het mag gezegd: het High Frieten is een absolute aanrader! Maar uiteraard kan u ook gewoon voor een lekkere zak friet en/of snacks terecht aan de Wernhoutseweg. De deur van ’t Vrouwke staat voor u open!

Corné, nogmaals dank voor de nieuwe broeken!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp