Cafetaria ’t Vrouwke schenkt Moerse Boys Dames 1 gloednieuwe tassen

U bevindt zich hier:
/ Cafetaria ’t Vrouwke schenkt Moerse Boys Dames 1 gloednieuwe tassen

Waar maak je vrouwen nou gelukkiger mee dan met een spiksplinternieuwe tas? Dat moet Corné Havermans van Cafetaria ’t Vrouwke gedacht hebben. De dames van Moerse Boys Dames 1 kunnen hun geluk niet op, want zij zijn onlangs door ‘t Vrouwke voorzien van nieuwe voetbaltassen.

Oké, het is geen modieuze handtas, maar wel een zeer praktische, ruime voetbaltas. Ruimte genoeg voor een föhn, een make-updoos en natuurlijk voetbalschoenen. Alle gekheid op een stokje: de dames zijn Corné Havermans van ’t Vrouwke zeer dankbaar voor deze geste. Voor ’t Vrouwke betekent de tassensponsoring een volgende uitbreiding van het sponsorpakket. Eerder sponsorde het onder meer de broeken van Moerse Boys 8 en een bus voor Moerse Boys 1.

Cafetaria ’t Vrouwke is een cafetaria gelegen aan de Wernhoutseweg 8 in Zundert. Naast de reguliere friet en snacks introduceerde Corné alweer een hele poos geleden de High-Friet. Een soort High-Tea, maar dan met friet en snacks. Een schot in de roos en zeker het proberen waard! Zin in een zak friet, een lekker kroketje of een ijsco. Bij Corné en zijn team ben je aan het juiste adres!

Bezoek gerust de facebookpagina van ‘t Vrouwke.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp