Café Den Bels steekt Moerse Boys 5 en 6 in het nieuw

U bevindt zich hier:
/ Café Den Bels steekt Moerse Boys 5 en 6 in het nieuw

Café Den Bels en de jongens van Moerse Boys 5: een betere combinatie is haast niet denkbaar. De sterren van het vijfde kunnen niet zonder Café Den Bels en het café kan vermoedelijk maar moeilijk zonder de mannen van MB5. De liefdevolle relatie is recent onderstreept met een fraaie geste van de Zundertse horecagelegenheid.

 

 

De vaste volgers van Moerse Boys 5 was het ongetwijfeld al opgevallen: sinds enige tijd speelt het zondagelftal met broeken die gesponsord zijn door Café Den Bels. Een mooi gebaar van eigenaren Bart Goos en Ricardo van Hasselt, die samen met hun personeel al sinds jaar en dag een succesvol café in de Molenstraat runnen. Vraag een willekeurige Zundertenaar naar Café Den Bels en zij vertellen ongetwijfeld over de gezellige sfeer. De mannen van Moerse Boys 5 kunnen dat alleen maar beamen.

Moerse Boys 6
Dat Bart en Ricardo begaan zijn met onze vereniging, blijkt uit het feit dat zij ook Moerse Boys 6 in het nieuw hebben gestoken. Vanaf dit seizoen loopt dat nieuwe seniorenelftal immers rond met uiterst stijlvolle shirts met het logo van Den Bels op de borst. De jongens van het zesde zijn Bart en Ricardo uiteraard zeer dankbaar voor deze sponsoring.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp