BREAKING: Anne Havermans naar Excelsior!

U bevindt zich hier:
/ BREAKING: Anne Havermans naar Excelsior!

Kent u die reclame van Calvé Pindakaas met een piepjonge Lieke Martens in de hoofdrol? (Voor als u deze niet kent: Calvé Pindakaas | Lieke – YouTube). De jonge Lieke was niet van het veld te slaan, zelfs een stevige regenbui kreeg haar niet naar binnen. Fanatisme en enthousiasme voor het voetbalspelletje in een notendop.

De jonge Lieke had net zo goed Anne kunnen zijn, al kunnen we over de toekomst natuurlijk nog geen uitspraken doen. Anne is namelijk ook niet weg te slaan van het voetbalveld. Is het niet voor een training of wedstrijd, dan staat ze er wel om anderen aan te moedigen of zelf een balletje te trappen. Een liefhebber pur sang dus.

Dat Anne ook ontzettend goed kan voetballen, is ondertussen geen geheim meer. Week op week stal ze de show dit seizoen, in de eerste fase in de MO15, vanaf de tweede fase in de MO17. Als linksbuiten heeft ze menig tegenstander duizelig gedraaid en haar hielen laten zien. Meer dan eens was ze terug te vinden op het scoreformulier en dat is mede te danken aan de poeier die in haar linkervoet zit. Toeschouwers, tegenstanders en ploeggenoten genoten week na week van haar acties. Zo ook op zaterdag 27 mei, toen Moerse Boys MO17 onder toeziend oog van vele supporters het kampioenschap pakte. Anne onderstreepte haar talent in de teamprestatie die de ploeg toen leverde.

Die zaterdag 27 mei is voorlopig ook de laatste keer dat Anne op de Akkermolen in het shirt van Moerse Boys te bewonderen was. Haar talent is opgevallen bij Excelsior en na enkele proeftrainingen waren ook zij overtuigd van de kwaliteiten van Anne. Komend seizoen vertoont zij haar kunsten dus in Rotterdam. Een ontzettend mooie stap die de jongeling dan ook zeker gegund is!

Anne, heel veel succes bij Excelsior! Make us proud!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp