Better Bodies verenigingsactie 2.0

U bevindt zich hier:
/ Better Bodies verenigingsactie 2.0

Het lijkt erop dat we het nog wel even zonder de voetbal moeten stellen. Better Bodies heeft voor iedereen een mooi programma in elkaar gezet om zo je conditie op peil te houden. Hieronder vind je meer informatie.

Blijf in vorm bij Better Bodies

Om jullie voetbalconditie op peil te houden heeft Better Bodies de vereniging actie 2.0. Normaal gesproken zorgen wij voor een zomerprogramma om zo fit aan de start van de trainingen of competitie te staan.

We hebben dit tijdelijk uitgebreid naar een 4 of 8 weken programma waarin jij kunt blijven sporten onder leiding van onze professionals op het gebied van sport en voeding. Dit doen we natuurlijk in een schone en veilige sportomgeving!

Kom jij voor een gereduceerd tarief je conditie op peil houden? Bekijk onze website voor meer informatie en de tarieven.

https://www.betterbodieszundert.nl/sportverenigingen/

Inloopspreekuur

Ben je tijdens de wedstrijd of training geblesseerd geraakt? Of heb je lichamelijke klachten waardoor je niet optimaal kunt presteren op het veld? Kom dan eens langs bij het inloopspreekuur van Better Bodies fysiotherapie. Better Bodies biedt een vrijblijvend inloopspreekuur aan dat voor iedereen toegankelijk is. U krijgt hierbij gericht advies van een fysiotherapeut over uw klachten. Vervolgens wordt samen met u bepaald of verdere behandeling noodzakelijk is. https://fysiozundert.nl/algemeen/gratis-inloopspreekuur/

Blijf fit en gezond en hopelijk to snel.

Sportieve groet,

Moerse Boys

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp