Bestellen club- en wedstrijdkleding gaat veranderen

U bevindt zich hier:
/ Bestellen club- en wedstrijdkleding gaat veranderen

De afgelopen jaren kon er 2 keer per seizoen clubkleding besteld worden via onze webshop. Dit gaat veranderen in het nieuwe seizoen. Vanaf woensdag 6 september kan de clubkleding het gehele jaar door besteld worden via de webshop m.u.v. de zomerstop.

Kleding die voor donderdag 17.00 uur besteld wordt kan op de zaterdag daaropvolgend afgehaald worden bij de zaterdag-coördinatoren tussen 09.00 en 16.00 uur of bij de zondagochtend-coördinator tussen 09.00 en 12.30 uur.

Ook de witte voetbalbroekjes en de oranje voetbalkousen dienen vanaf 6 september via de webshop besteld worden en bij de coördinatoren afgehaald worden. De broekjes en kousen kunnen dus niet meer de in kantine gekocht worden!

Het kan zijn dat van een kledingstuk aangegeven worden dat deze niet meer op voorraad is. Uiteraard proberen we dit te voorkomen, maar als dat toch het geval is gaan we de voorraad zo snel mogelijk weer aanvullen.

In de (nabije) toekomst gaan we ook andere items met het Moerse Boys logo verkopen via de webshop. Nadere berichtgeving hierover volgt later.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp