Afscheid Rudo Gommers: belangrijke informatie over ceremonie

U bevindt zich hier:
/ Afscheid Rudo Gommers: belangrijke informatie over ceremonie

Aanstaande zaterdag 7 augustus zal Rudo Gommers voor de laatste keer het hoofdveld van Moerse Boys betreden. Iedereen die Rudo een warm hart toedraagt kan hem dan een laatste eer bewijzen. We verwachten dat het erg druk gaat worden en daarom willen we alle bezoekers vragen het volgende in acht te nemen:

  • Neem de 1.5 meter regel in acht
  • Kom te voet of met de fiets
  • Volg de aanwijzingen op het sportpark op

In de kantine van Moerse Boys zullen ook condoleanceregisters aanwezig zijn. U kunt de condoleance tekenen tussen 11.00 en 16.30 uur.

Rudo zal rond 16.45 op het sportpark arriveren en om 17.30 het sportpark weer verlaten. Tussen 16.45 en 17.30 wordt op passende wijze afscheid genomen van Rudo op het hoofdveld van Moerse Boys. Wanneer Rudo omstreeks half zes het sportpark heeft verlaten, vragen wij iedereen om naar huis te gaan. Er zal in de kantine geen mogelijkheid zijn om de livestream van de crematie te volgen. We vragen u wel even te wachten tot de familie en genodigden het sportpark hebben verlaten, zodat zij zonder problemen naar de afscheidsdienst in Breda kunnen vertrekken.

We hopen natuurlijk dat iedereen zoveel mogelijk in het oranje-wit gehuld komt en dat jullie eventueel jullie Moerse Boys-vlag meenemen.

De livestream van de crematie is vanaf 18:15 uur te volgen via www.liveuitzendingen.nl, code 2519B35B.

Laten we er een mooi afscheid van maken met zijn allen, een afscheid dat Rudo verdient.

Bestuur Moerse Boys

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp