Ad Gommers verkozen tot Verenigingsman van het Jaar 2023

U bevindt zich hier:
/ Ad Gommers verkozen tot Verenigingsman van het Jaar 2023

Ad Gommers is door het bestuur van Moerse Boys verkozen tot Verenigingsman van het Jaar 2023. Dat werd vrijdagavond in een feestelijke, bomvolle kantine door voorzitter Bas van den Bogaert bekendgemaakt. In bijzijn van vrouwlief Ria, kinderen en kleinkinderen nam de trotse Ad de wisseltrofee in ontvangst. Een staande ovatie viel hem ten deel.

Terreinmanager
Al jarenlang bekommert Ad zich als terreinmanager om de velden, kleedkamers en materialen bij Moerse Boys. Ballen oppompen, hoekvlaggen plaatsen, kleedkamers schoonmaken en al wat nog meer. Op een zaterdag is Ad niet weg te denken op het sportpark. Altijd in de weer. Altijd bereid om te helpen of ergens bij te springen. En ook niet onbelangrijk: altijd vriendelijk. Voor jong en oud.

Zelf verdedigde de kersverse verenigingsman overigens nooit de kleuren van Moerse Boys. Tijdens zijn actieve loopbaan stond hij in het doel bij vv Wernhout. Zonen Barry en Rudo speelden beiden wel honderden wedstrijden in het vlaggenschip, terwijl kleinzoon Jonas inmiddels ook al debuteerde in het eerste elftal. Kleindochters Dorris en Lauren zijn eveneens actief op Akkermolen. Kortom: een echte Moerse Boys-familie.

In de voetsporen van Rudo
Met de uitverkiezing treedt Ad in de voetsporen van zoon Rudo, die tien jaar geleden werd verkozen tot verenigingsman. Het gaf de uitverkiezing een extra lading. Ongetwijfeld keek Rudo tevreden toe, ergens daarboven. Trots op vader Ad, die in die feestelijke kantine de waardering kreeg die hem zo toekomt. Want daarover was eenieder in de kantine het wel eens: de uitverkiezing van Ad was een dikverdiende.

Na de mooie woorden van voorzitter Bas en een klaterend applaus van de aanwezige leden ging de volumeknop van de muziek weer omhoog. Ad spoedde zich weer na een rustiger plekje achterin de kantine. In de luwte. Want daar voelt hij zich het best. Maar niet nadat hij in ‘zijn’ ballenhok op de foto was gegaan met de wisselbeker. En met zijn familie.

Ad, gefeliciteerd met deze fraaie eretitel. Je hebt dubbel en dwars verdiend!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp