Verslag Wieldrecht JO13-2 – MB JO13-1 (2-3)

U bevindt zich hier:
/ Verslag Wieldrecht JO13-2 – MB JO13-1 (2-3)

Verslag Wieldrecht JO13-2 – MB JO13-1 (2-3)                                                 

04-03-2023

1e klasse

Afgelopen zaterdag mochten we weer aftrappen en ditmaal in een eerlijk is eerlijk, mooie buitenwijk van Dordrecht. We werden hartelijk ontvangen door de sympathieke mensen van Wieldrecht. Vanwege het geringe aantal velden hadden we geen ruimte voor een warming up en daar houdt onze hoofdcoach niet van… Het werd dus een beetje warmlopen en rondtikken op een oefenstrookje.

Degene die de bal in het water zou schoppen moest reserve staan dus niemand wist wie het had gedaan…..

Wel bleek dat de jongens er zin in hadden want ze waren allemaal scherp. Vince had nog wat tactisch advies van een “VVR bron” gekregen en we zouden ze meteen onder druk zetten. De tegenstander gaf ondanks de jeugdige spelers flink tegenstand en ze voetbalden de eerste 10 minuten aardig mee. Daarna ging het beter ondanks dat we erg slordig waren in belbezit en geen rust aan de bal hadden.

Het eerste schot op goal van Sem (met links) was meteen raak maar helaas werd deze afgekeurd. Maar Moerse Boys hield aan en na een splijtende pass van Jumah kon IBI op snelheid in de rechterhoek afronden. Daarvoor had hij ook al kunnen scoren maar toen was het schot recht op de keeper. Helaas werd het net voor rust toch weer 1-1 ondanks ons veldoverwicht.

Na de rust begonnen we wat onrustig en Stef schoot net voor onze eigen goal ongelukkig over de bal heen, gelukkig geen 2-1. Toen begonnen we weer druk te zetten en bij een Corner schoot IBI de 1-2 binnen. We bleven aandringen en Stef gaf een mooie pass van op Wesley die hem vervolgens aan Dirk gaf. Die ging zijn man op snelheid voorbij en gaf hem aan IBI, 1-3! De grensrechter zei echter dat de bal achter was geweest maar Najib en Redouan (niet te verwarren met Ridouan) zagen met eigen ogen dat de bal binnen was. Anyway, hij werd afgekeurd.

IBI nam echter wraak en maakte er eigenhandig alsnog 1-3 van, zijn eerste hattrick in dienst van Moerse Boys. Toen het na een door Stef veroorzaakte penalty alsnog 2-3 werd, was het nog billenknijpen. Helemaal toen de scheidsrechter nog 6 minuten blessuretijd rekende.De sympathie voor deze club verdween toen een beetje.

De hattrick werd in de kleedkamer goed gevierd, IBI ging de lucht in.

Op naar Baronie thuis.

De assistent coach

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp